TOP 3 Beste Premium WordPress Themes van 2016

#besten wordpress themes kostenlos –>


YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden


https://is.gd/Bcix0s Secret promo page at TemplateMonster. Op zoek naar een nieuwe wordpress theme voor je blog of business? We hebben een aantal premium themes uitgeprobeerd en kunnen deze themes meer dan aanraden. Hieronder staan de links naar de demo’s:

ENFOLD:

NEWSPAPER:

AVADA:

Bedankt voor het kijken. Wat is jouw favoriete WordPress theme? Laat het ons weten in de comments.

Met een premium wordpress theme ben je een altijd een stap voor op de concurrentie. Je kan zelfs zonder enige voorkennis al binnen een paar uur een unieke look voor je website ontwerpen door gebruik te maken van de flexibele layout builders die met de themes worden geleverd.
3) Enfold
Enfold is gemaakt in een poging om een van de meest gebruiksvriendelijke WordPress thema’s te bouwen. Met een een intuïtieve set van controls en een aantrekkelijk design is Enfold uitgroeid tot een van de populairste populaire drag-and-drop WordPress thema’s.
Enfold wordt compleet geleverd met een selectie van bruikbare demo’s, waaronder restaurant, business, portefeuille, blog, een aantal andere website templates.

2) Newspaper
De Newspaper theme is uitstekend geschikt voor nieuws-, tijdschrift- en review sites. Newspaper is het meest populaire nieuws georiënteerde theme op ThemeForest en is al meer dan verkocht. Versie 6 van dit thema wordt geleverd met een ongeëvenaarde flexibiliteit en een aantal sterke punten zoals: elegant design, retina klare lay-outs, prachtige demo’s, geïntegreerde vertalingen, intelligent advertenties systeem, en het belangrijkste: je hebt geen codeer skills nodig om de theme comfortabel te kunnen gebruiken.

1) Avada
Avada is de meest verkochte theme op ThemeForest met maar liefst aankopen en een gemiddelde rating van Dat zegt al genoeg over de theme. Avada is erg flexibel en zal werken voor elke site, van persoonlijke blog tot online portfolio. De belangrijkste feature van de theme is de Fusion Builder- een makkelijk te gebruiken en efficiënte visuele pagina bouwer, waarmee je vrijwel elk denkbare design binnen een paar uur kan realiseren. Je zal na Avada waarschijnlijk nooit meer een andere theme nodig hebben. Wij vinden daarom Avada de prijs van 59$ meer dan waard. Het is gewoon het beste theme van dit moment en zal dat waarschijnlijk ook een tijdje blijven.

salissi

Share